Over Prins& Beheer Vastgoedmanagement

Transparant, efficiënt en rendabel maatwerk in vastgoedbeheer

Zorgeloos en rendabel vastgoedmanagement voor onze opdrachtgevers. Dat is onze drive. Het slechte service-aanbod en de passieve rol van bestaande vastgoedbeheerkantoren in Amsterdam was in 2006 aanleiding om Prins& Beheer BV op te richten. Dat kon stukken beter, vonden we. Hoe we dat doen?

Door maatwerk en flexibiliteit. En door onze liefde voor het vak: we houden van vastgoed en we houden van Amsterdam.

Dit is waar we voor staan:

  • Transparant: geen verborgen of onverwachte kosten.
  • Maatwerk: voor iedere vraag is een oplossing.
  • Rendement: u haalt het beste uit uw vastgoed.
  • Service: altijd bereikbaar, óók via de online portal.

We kennen de Amsterdamse vastgoedmarkt als onze broekzak en weten waar de kansen liggen. Opdrachtgevers noemen onze branchekennis en flexibele, transparante dienstverlening vaak als redenen om al jarenlang met ons samen te werken.

Voor wie?

Of u nou één appartement bezit of professioneel belegger bent met een vastgoedportefeuille in woningen of winkels, we staan graag voor u klaar. We vernieuwen en verbeteren continu onze diensten. Zo is in 2010 de verhuurafdeling afgesplitst naar Prins& Rentals, waarmee we perfect maatwerk leveren.

Sinds 2015 is onze online portal actief waar eigenaren alles kunnen inzien: transparanter beheer bestaat niet. De portal is ook voor huurders een uitkomst: ze stellen er hun vragen en dienen onderhoudsverzoeken in die we snel en efficiënt afhandelen.

Meer weten over zorgeloos vastgoedbeheer?

Talloze vastgoedeigenaren gingen u voor. Wilt u ook meer weten over zorgeloos vastgoedmanagement? Neem contact met ons op.

Prins& Beheer Vastgoedmanagement.
Uw vastgoed, onze zorg.